B2B eCommerce (oud)

Als Magento 2 specialisten maken we van jouw webshop een conversiekanon

TechTribe is gespecialiseerd in het bouwen van webshops op basis van het open source e-commerceplatform Magento 2. Het is een van de meest gebruikte technieken wereldwijd. En dat is natuurlijk niet voor niets. Bouwen met (of migreren naar) Magento 2 levert een webshop op die standaard responsive is, sneller werkt en beter vindbaar is. Stuk voor stuk conversie-verhogende eigenschappen.

Om succesvolle digitale producten neer te zetten, is de mix van input vanuit de business, IT en de eindgebruiker cruciaal. Daarom werken wij altijd in co-creatie met onze opdrachtgever. Het hele team werkt in sprints en bij voorkeur bij elkaar op locatie. Dat zorgt voor producten die daadwerkelijk de mark bereiken.

Daarnaast is de technologie ook nog eens future proof. Er zijn veel internationalisatie mogelijkheden (ondersteuning van veel talen en valuta), een toereikende API, rijk plug-in landschap en veel gespecialiseerde consultants. Ontwikkelaars wereldwijd werken voortdurend aan nieuwe modules en extensies. Je kunt dus heel eenvoudig uitbreiden.

Van B2B tot B2C webshop, van groot e-commerceplatform tot professionele MKB-webwinkel, we richten jouw webshop op een snelle en professionele manier in. We kennen alle ins en outs van Magento 2 en adviseren je graag over de ontwikkeling, migratie of het uitbouwen van jouw webshop.

Meer weten over onze cases en up-to-date blijven van alles binnen TechTribe?

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Bekijk wie we al gelukkig maakten: