B2B eCommerce

Groeien door B2B E-commerce

B2B eCommerce is als een sneltrein aan het transformeren. Waar het een aantal jaren geleden normaal was om orders per mail aan te vragen, verwachten inkopers steeds vaker dat ze online hun orders snel en eenvoudig kunnen plaatsen.

Faciliteer je die online omgeving niet, dan is de kans groot dat je als groothandel niet overleeft.

Neem vandaag de beslissing om je e-commerce platform toekomstproof te maken en neem direct contact met ons op!

Waardes creeren met B2B E-commerce

Verhoog loyaliteit

Door Magento’s een gebruikersvriendelijke koopervaring

Klanten kunnen via een productcode of sku snel hun bestellingen plaatsen, daarnaast kunnen reeds gekochte producten snel besteld worden en kan de klant via een geautomatiseerd systeem direct een offerte aanvragen.

Via een gepersonaliseerde catalogus krijgen klanten of klantgroepen altijd gepersonaliseerde prijslijsten en aanbiedingen te zien en kunnen er meerdere maatwerk websites naast elkaar lopen (denk aan locatie, partner of afdeling).

Verlaag kosten

Automatiseer, dat scheelt arbeid en verlaagt het risico op fouten

Als E-commerce partij kan je zelf bepalen wie er op rekening kunnen inkopen en wie niet. Tevens is het mogelijk om per functie een bepaalde autoriteit te geven om tot een bepaald bedrag in te kopen. Via de SKU/Productcodes kun je realtime voorraden valideren en worden alle orders online ingevoerd. Geen handmatige invoer meer, maar zelfbediening.

Verhoog omzet

Met een “consumenten” koopervaring & verhoogde productiviteit van je medewerkers

Op elk moment en op elk device wil je klant kunnen inkopen, die wil je dan natuurlijk ook voorzien van een up to date catalogus waar het invoeren van orders een fluitje van een cent is en waar gepersonaliseerde promotie-acties gewoon goed zijn.

Snelheid

Door gebruik te maken van een servicebus, die boven de ERP, CRM en eventueel een PIM hangt, wordt alle data uniform getransformeerd en worden er tevens zo min mogelijk maatwerk oplossingen gebruikt. Dit komt uiteindelijk ten goede van de snelheid van de webshop.

Verder hosten we je webshop bij voorkeur bij Byte, dat is namelijk onze hostingpartner. Byte is gespecialiseerd in het hosten van E-commerce platforms en zorgt voor een maximale snelheid van je webshop.

Daarnaast maken we gebruik van een search engine, Algolia genaamd. Dankzij de geïntegreerde Algolia technologie kunnen inkopers pijlsnel de database van onze ontwikkelde webshops met 100.000+ productvarianten doorzoeken.

Integraties

TechTribe heeft veel ervaring opgebouwd in het maken van Magento koppelingen en integraties. Of het nou om een ERP, een CRM of een andere koppeling gaat, wij zorgen ervoor dat de Magento integratie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen.

Exact AFAS SAP Oracle AGP Centric CTAC Axians Salesforce Microsoft Dynamics Sugar CRM Netsuite Hubspot

Staat jouw ERP of CRM systeem hier niet bij? De kans is groot dat we jouw systeem ook kunnen koppelen, vraag het direct aan 1 van onze specialisten.

PIM Akeneo

Akeneo is onze PIM partner

Een Product Information Management (PIM) systeem is een must binnen organisaties die veel (online) producten verkopen. Dit helpt producenten, groothandelaren en (r)etailers bij het aanbieden van volledige en consistente product informatie aan de klant. In een PIM systeem kun je, binnen één platform, op een efficiënte manier al je productinformatie beheren. Je kunt hierbij denken aan productomschrijvingen, kleuren, afmetingen, afbeeldingen, instructievideo’s en handleidingen.

Akeneo is onze PIM partner omdat Akeneo net als wij alleen maar genoegen nemen met het beste van het beste.

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!